Bedrijfsgebouw

Einseitige Kragarmregale

Regalhallen

Palletstellingen

Statische berekening

Statische berekening

Voor de berekening van de stellingen gebruiken wij een modern programma voor statica met inachtneming van de nieuwste voorschriften. De constructie van de stellingen wordt doorlopend door deskundigen bewaakt. Desgewenst worden door een extern ingenieursbureau voor draagconstructietechniek statische berekeningen voor de stellingconstructies uitgevoerd, inclusief de dakconstructies en de fundamenten.

Details

Montage

Onze stellinginstallaties zijn in principe bestemd voor zelfmontage met behulp van onze handleiding. Desgewenst bieden wij u echter ook graag een complete montage van de stellinginstallaties aan door ons montageteam dat in geheel Europa actief is.

Details

Advies en verkoop

Rechtstreeks telefonisch contact garandeert snel technisch advies. Per telefoon, fax of e-mail ontvangt u direct een professioneel antwoord van ons.

Details

Financiering

Desgewenst verwijzen wij u naar een betrouwbare en solide partner voor financiële diensten. Zowel een »klassieke« financiering als leasing of huurkoop met gebruik van belastingvoordelen vormen alternatieven voor uw investering.

Details

Productie

Dankzij de eigen productie van de stellingen zijn zowel een gelijkblijvende hoge kwaliteit als een korte levertijd voor fabricage mogelijk. Speciale wensen kunnen zonder problemen direct worden besproken en tegen gunstige tarieven worden geproduceerd.

Details

Levering

Voor een snelle levering hebben we een groot aantal standaardstellingen voor u op voorraad. Deze stellingen leveren we graag snel en punctueel naar uw magazijn met ons eigen wagenpark of via betrouwbare expediteurs.

Details
Adres
Bruckamp GmbH
Ferdinand-Porsche-Straße 6
D - 32339 Espelkamp
Google Map
Contact
Tel.: +49 (0) 5743 – 93377-0
Fax: +49 (0) 5743 – 93377-29
E-Mail: info@bruckamp.de
Newsletter